Színházat vegyenek! – színházmarketing díj 2018

2018-ban is keressük a legkreatívabb színházi marketing eszközöket!  

Miért tartjuk fontosnak? 

A kreativitás, a marketingeszközök tudatos használata éppolyan fontos a színházi világban, mint a termékek és szolgáltatások más területein. A marketing eszközöket díjazó szakmai elismerést megkaphatja bármely magyar nyelvű színház, színházi társulat vagy színdarabokat befogadó intézmény, amely a színházi marketing területén az adott évadban kimagasló tevékenységet mutat fel.

A színházak leadott szavazataikkal idén is egymás ötleteit ismerik el.

A legkreatívabb színházi marketing eszközöket az alábbi hat kategóriában keressük az idei évben:

1. Az évad legjobb színházi plakátja

2. Az évad legjobb színházi nyomtatott kiadványa

3. Az évad legjobb színházi weboldala

4. Az évad legjobb színházi trailere

5. Az évad legjobb színházi széke

6. Az évad legjobb színházi büféje

Az egyes kategóriákban a nevezéseket - regisztráció után - a szinhazbamentem.hu weboldalon keresztül lehet feltölteni 2018. május 8. és május 22. között.

szavazás május 23-án indul és május 31-én 12.00 óráig tart. Szavazni azok a színházak tudnak, amelyek legalább egy kategóriában neveznek a versenyre, a saját nevezéseire azonban egyik résztvevő színház sem szavazhat.

Díjazás

A kategóriák győztesei értékes, a színház marketingkommunikációjában felhasználható nyereményekben részesülnek. Részt vehetnek színházanként 2 fővel egy 2 napos marketing képzésen, valamint minden nyertes színház lehetőséget kap egy-egy Facebook kampány lebonyolítására.

A díjak átadására, a nyertesek kihirdetésére 2018. június 7-én, a POSZT nyitónapján megrendezett III. Színházat vegyenek! színházmarketing konferenciát követő POSZT megnyitó gála keretében kerül sor.

A szavazás menete:

A szavazás május 22-én indul, és május 31 - én 12.00 óráig tart. Szavazni csak azok tudnak, akik legalább egy kategóriában indultak a pályázaton, saját nevezésekre szavazni nem lehet.

Minden intézményből egy kijelölt munkatárs regisztrálhat a feltöltő és szavazó felületre. Ő tölti fel a pályaműveket és ő szavaz az intézmény nevében. Egy szervezet kategóriánként egy szavazatot adhat le. Minden kategóriában meg kell jelölni egy legjobbnak ítélt nevezést.

A szavazás nem nyílt közönségszavazás, a pályázatra regisztrált színházak és szakmai szervezetek egymás munkáiból választják ki a legjobbakat.